Beste haarmaskers voor krullen zonder proteïne

Leestijd: 4 minuten

Deep conditioning is gericht is op het voeden van je haar door het gebruik van een goede conditioner of haarmasker. Omdat krullen van nature droger zijn is deep conditioning een essentieel onderdeel van je curly haarroutine. Tweemaal in de week is meer dan genoeg om de voordelen van deep conditioning te merken: mooiere, gezondere en glanzendere krullen die zich beter vormen!

We helpen je graag een keuze maken, hieronder een lijstje fijne maskers die CG approved zijn en geen proteïne bevatten.

Heeft jouw haar juist een proteïnerijk masker nodig? Ontdek hier onze favoriete haarmaskers met proteïne.


Maskers / Deep conditioner zonder ProteïneHaarProBol.comPak Shop
Mielle Organics Hawaiian Ginger Moisturizing Overnight Conditioner€ 12,75€ 19,99€ 12,99
DevaCurl Heaven In Hair Divine Deep Conditioner€ 33,95€ 37,99€ 33,99
Boucleme Intensive Moisture Treatment€ 33,95
Eden Bodyworks Jojoba Monoi Deep Conditioner€ 19,95€ 11,99
Rizos Curls Deep Conditioner*€ 25,95
Novex My Curls Mystic Black Deep Hair Mask€ 4,99€ 11,95€ 4,59
Jessicurl Deep Conditioning Treatment – No Fragrance€ 17,95€ 6,99
Jessicurl Deep Conditioning Treatment – Island Fantasy€ 17,95€ 6,99
Shea Moisture Raw Shea Butter Deep Treatment Mask€ 21,99€ 14,99


Product reviews maskers zonder proteïne

Mielle Organics Hawaiian Ginger Moisturizing Overnight Conditioner

Mielle Organics Hawaiian Ginger Moisturizing Overnight Conditioner

De overnight conditioner met gember, avocado-olie en kokosolie herstelt droog haar en helpt bij gespleten haarpunten met behulp van extra hydratatie. Na het gebruik voelt je haar zijdezacht aan. 

DevaCurl Heaven In Hair Divine Deep Conditioner

DevaCurl Heaven In Hair Divine Deep Conditioner

Een super voedend masker wat zorgt voor betere krul definitie. De krullen zijn na gebruik zacht en makkelijk te stylen. De deep conditioner bevat vitamine, cacao boter en cupuaçu welke zorgen voor landurige hydratatie, glans en bescherming. Deze deep conditioner is geschikt voor alle type krullen. 

Bouclème Intensive Moisture Treatment

Bouclème Intensive Moisture Treatment

Het masker versterkt en beschermt het haar tegen schadelijke elementen van buitenaf. Ingrediënten zoals mafura boter, camellia olie en Prickly Pear Seed Oil voorkomen breuken en verminderen klitten. Vochtgehalte in het haar wordt in balans gebracht en de algemene gezondheid en flexibiliteit worden verbeterd!

Eden Bodyworks Jojoba Monoi Deep Conditioner

Eden Bodyworks Jojoba Monoi Deep Conditioner

Deze deep conditioner is ideaal voor oververwerkt en/ of beschadigd haar. Met een botanische combinatie van kokos, jojoba, monoi, tea tree en amandel olie, brengt de conditioner het vochtgehalte weer in evenwicht en herstelt het de natuurlijke schoonheid van het haar. Dit resulteert in sterkere, gezondere en beter hanteerbare krullen. Het is geschikt voor alle haartypen.

Rizos Curls Deep Conditioner

Rizos Curls Deep Conditioner

De deep conditioner versterkt, verzorgt en hydrateert het haar. De olijfolie maakt de hoofdhuid schoon en verbeterd de elasticiteit. Met zonnebloemolie wordt de haargroei bevordert en vermindert het product build-up. De kokosolie voorkomt pluis, haarbreuk en gespleten haarpunten. 

Novex My Curls Mystic Black Deep Hair Mask

Novex My Curls Mystic Black Deep Hair Mask

Dit masker brengt vocht en glans terug in het haar! Met behulp van baobab olie afkomstig van de baobab boom in Afrika, worden de krullen intens gehydrateerd en beschermd tegen gespleten haarpunten. Het masker is geschikt voor kinky, coily en krullend haar en is rijk aan vitamines die het haar extra verzorgen.

Jessicurl Deep Conditioning Treatment - No Fragrance

Jessicurl Deep Conditioning Treatment

Deze dikke en hydraterende conditioning treatment bevat cacao en sheaboter en heeft een herstellend effect. Het meest ideale aan deze behandeling is dat hij dagelijks gebruikt kan worden in plaats van 1 keer in de week. Jessicurl heeft ook een geurvrije variant in het assortiment. 

Shea Moisture Raw Shea Butter Deep Treatment Masker

Shea Moisture Raw Shea Butter Deep Treatment Masker

Het treatment masker is door de sheaboter, zee kelp en argan olie zeer effectief voor droog, beschadigd en krullend haar en het houdt de krullen gezond. De zee kelp zorgt ervoor dat het haar hersteld wordt. De argan olie verzorgt het haar met vitamine E waardoor het haar een natuurlijke glans krijgt. De sheaboter hydrateert en beschermt de hoofdhuid door middel van het vasthouden van vocht. Na gebruik krijgen de krullen een betere glans en meer kruldefinitie. Het product heeft een lekkere geur en maakt het haar zacht en makkelijk doorkambaar.Maskers zonder proteïne voor krullend haar

Vochtinbrengende producten voor krullend haar zorgen ervoor dat de krullen gehydrateerd blijven en dat het vocht vastgehouden wordt. Vocht is een belangrijk element bij krullen die heel droog zijn of breekbaar haar.

Wat zijn nou hydraterende ingrediënten? Allereerst is water (aqua) een belangrijk ingrediënt en het meest bekend. Verder zijn er emolients en humectanten. Emolients zijn verzachtend en kan je aantreffen als olie, butter of vette alcohols. Humectanten zorgen ervoor dat het vocht in het haar blijft. De meest voorkomende zijn glycerine, honing, glycol, sorbitol en pantheol.

* Rizos Curls Deep Conditioner bevat een ingrediënt die hetzelfde kan reageren als proteïne. Deze deep conditioner bevat geen proteïne.

Related Posts
Olie voor je krullen: hydrateren of sealen ze je haar?

Olie kan wonderen doen voor droog haar! Maar welke olie? En wist je dat er twee soorten olie voor je Read more

Magnesium voor Gezond Haar & Krullen

Magnesium heeft een aantal hele fijne voordelen voor je haar. We leggen je uit welke, hoe het werkt en op Read more

De LOC Methode: de routine voor gehydrateerde krullen zonder pluis

Heb je het idee dat je er alles aan doet om je krullen goed te verzorgen? Heb je toch nog Read more